Працюючи на заробітках у Одесі, вінничанин познайомився зі своєю коханою. На той час в жінки вже була власна родина. Закохавшись до нестями, вона покинула чоловіка з двома дітьми та переїхала до Вінниці. Подружжя оселилось у квартирі разом з матір’ю чоловіка. Так тривало півроку, аж поки до них не завітала жінчина сестра. Вона почала вмовляти родичку повернутись на Одещину, адже там на неї чекають двоє діток. Материнське серце – не камінь. Після тривалої розмови з сестрою жінка вирішила поїхати провідати дітей. Про свій намір вона розповіла чоловікові, який не погодився з такими рішенням. Тоді подружжя вийшло поговорити сам на сам у підвальне приміщення будинку. Там було облаштоване місце для так званих «перекурів». Жінка продовжувала наполягати на тому, що хоче їхати до дітей. Вона пообіцяла, що через кілька днів обов’язково повернеться. На цьому ґрунті між коханими людьми виникла сварка, під час якої чоловік схопив жінку за шию та задушив.

Повернувшись додому, чоловік розповів матері про трагедію, сказав, що збирається накласти на себе руки та пішов з дому. Жінка негайно зателефонувала до міліції.

Прибувши на місце пригоди, працівники міліції виявили тіло потерпілої з ознаками асфіксії та розпочали пошуки її чоловіка. Кілька годин начальник Замостянського райвідділу міліції Сергій Сокирян вмовляв по телефону підозрюваного нічого собі не робити, а прийти у райвідділ міліції. Шістигодинна телефонна розмова дала позитивний результат. Чоловік прийшов до міліції та розповів, що накоїв.

Відносно затриманого порушено кримінальну справу за ч.1. ст. 115 Кримінального кодексу України – «Умисне вбивство».


Переглядів: 3419
Поширень: 0