17-річна студентка Кам’янець-Подільського університету померла, а четверо її друзів, серед яких – 18-річна студентка Вінницького коледжу та троє хлопців 17, 20 та 21-річних місцевих жителів, знаходяться у реанімаційному відділенні Барської центральної районної лікарні. За попередніми даними, молоді люди отруїлися.

За словами начальника Барського РВ УМВС Петра Кушніра, попередньо встановлено, що 5 лютого компанія розважалась на сільській дискотеці . Після чого молоді люди, придбавши в місцевому магазині спиртне та продукти харчування, продовжили святкування вдома у однієї з дівчат, яка проживала з матір’ю. Матір того вечора перебувала на нічному чергуванні в лікарні. Вона повернулась тільки наступного дня, близько 10.00 години ранку, однак до будинку потрапити не змогла, оскільки двері були замкнені зсередини. Жінка зірвала двері та побачила жахливу картину. У будинку знаходилась її дочка без ознак життя та ще четверо молодих людей у непритомному стані. За кілька хвилин на місце трагедії прибули дві карети швидкої допомоги. Дочку власниці будинку лікарям врятувати не вдалося.

Решту учасників застілля з попереднім діагнозом отруєння, доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні. Медики характеризують стан потерпілих, як середньо-важкий.

З місця події працівники міліції вилучили залишки продуктів харчування та спиртного для проведення експертного дослідження.

Наразі причини надзвичайної події з’ясовуються.


Переглядів: 3476
Поширень: 0