В неділю 22 травня близько 5 години ранку на проспекті Юності помер 30 річний киянин. Його смерть стала наслідком бійки між ним та 27 – річним непрацюючим вінничанином. Від потужного удару кулаком в голову чоловік впав на тротуар і отримав відкриту черепну – мозкову травму, яка і спричинила смерть. Про обставини цього злочину розповів перший заступник начальника ВМУ УМВС Анатолій Матвієнко.

Як з’ясувалось, в одному з вінницьких розважальних закладів відбулась сутичка між молодиками. Двоє чоловіків посварились і вирішили з’ясувати відносини з допомогою кулаків.

Щоб не привертати зайвої уваги відпочиваючих, вони вийшли на вулицю. Молодий киянин вийшов сам, а його вінницький супротивник в оточенні своїх друзів. Удар покійному завдав саме один з друзів вінничанина. Ним виявився непрацюючий 27 – річний чоловік. Після цього вони залишили помираючого і втекли з місця скоєння злочину.

Близько 50 працівників міліції працювали над розшуком підозрюваного. За кілька годин його затримали та доставили у відділок міліції. Наразі за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.


Переглядів: 4458
Поширень: 0