Зранку, 20 червня, на перехресті вулиць Хмельницьке шосе та Першотравнева сталось ДТП з трьома машинами. До лікарні потрапила 5-річна дитина та троє дорослих.

ДТП у Вінниці: перехрестя вулиць Хмельницьке шосе - Першотравнева

О пів на сьому водій машини марки “Форд”, рухався по Хмельницькому шосе зі сторони універмагу у напрямку західного автовокзалу. Коли він доїхав до перехрестя напроти “Книжки”, то, як повідомили у службі профілактичної роботи ДАІ УМВС України у Вінницькій області, з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу.

- Де у суміжних смугах, напроти трамвайної зупинки, чекали на відповідний світлофорний сигнал “Форд” та “Волга”, - повідомив начальник служби профілактичної роботи ДАІ УМВС у Вінницькій області Володимир Мотичко. - Машина “Форд” врізалась у “Волгу” і при цьому зачепила “Жигулі”.

ДТП біля Книжки

До лікарні потрапили 26-річний водій “Форду”, у нього лікарі “швидкої допомоги” констатували струс головного мозку і забій грудної клітини. А у “Волзі”, зі слів головного лікаря Вінницької міської станції швидкої допомоги Валентина Фіщука, постраждали водій, його дружина та їх 5-річна онучка.

- У чоловіка травма коліна, забій грудної клітини, а у дитини — закрита черепно-мозкова травма, перелом носу. Жінка злегка травмувала руку, тому супроводжувала дитину до Вінницької обласної дитячої лікарні, - говорить Валентин Фіщук.

Неушкодженим залишився водій машини “Жигулі”.

Наразі обставини ДТП з’ясовує слідство.

Але працівники ДАІ просять водіїв бути максимально обережними на дорогах і не сідати за кермо, якщо вони себе погано почувають.


Переглядів: 6578
Поширень: 0