ASUS представила серію гібридних планшетів Transformer Book, які перетворюються в ультрабуки після підключення док-станції у вигляді клавіатури. Всі пристрої працюють на базі операційної системи Windows 8 від Microsoft. Анонс нової лінійки відбувся на виставці комп\\\'ютери технологій Computex 2012, яка проходить в Тайбеї.

Всього ASUS випустить три моделі Transformer Book. Відрізнятися вони будуть начинкою і розміром екрана з IPS-матрицею (11,6, 13 і 14 дюймів). На борту "таблеток" - процесори Intel третього покоління Ivy Bridge (від i3 до i7) і оперативна пам\\\'ять типу DDR3 об\\\'ємом до 4 ГБ. У "режимі" ноутбука в роботу включиться дискретна графіка NVIDIA GeForce.

Планшетники, на вибір користувача, будуть укомплектовані твердотільними накопичувачами (SSD) або традиційними жорсткими дисками. На задній панелі пристрою встановлена ​​5-мегапіксельна камера, пише техноблог Engadget з посиланням на прес-реліз.

Як стверджують у компанії, Transformer Book стануть найбільш тонкими пристроями з Ivy Bridge i7. Ціна і дата надходження новинок у продаж поки не називаються. Швидше за все, це відбудеться не раніше осені, коли Microsoft доробить "планшетну" версію Windows 8 RT.

Крім Transformer Book, Asus показала на Computex гібридні ноутбуки Taichi. Вони оснащені двома екранами з роздільною здатністю 1900х1280 пікселів: основним (13,3 дюйма) і сенсорним зовнішнім (11,6 дюйма), що розташований на звороті кришки. Обидва дисплеї можуть працювати незалежно один від одного. Як і планшетники, лептопи оснащуються чіпами Ivy Bridge (i7) і 4 гігабайтами "оперативки".


Переглядів: 2428
Поширень: 0