Закладки – це збережені Інтернет-посилання в браузері. За допомогою сервісу закладок від УКРНЕТ можна буде не тільки додавати, видаляти, і систематизувати каталог вибраних посилань, але і синхронізувати їх з наявними закладками в браузері за допомогою опції імпорту-експорту. Крім того список посилань можна буде поповнювати, набираючи адресу вручну або копіюючи посилання вподобаного ресурсу з адресного рядка по мірі знаходження нових цікавих сервісів в Мережі. Упорядкувати улюблені посилання можна створюючи теги і наповнюючи їх закладками по тематиках. При цьому відсутні обмеження по кількості закладок в каталозі і часі їх зберігання.

Цікавою особливістю сервісу є доступ до закладок. Якщо зазвичай закладки зберігаються в браузері, то не завжди можна ними скористатися (наприклад, коли ви удома, а закладки залишилися на робочому комп\'ютері). Закладки на УКРНЕТ зберігаються в Інтернеті і стають доступні при авторизації. Таким чином, кожен користувач УКРНЕТ дістає постійний доступ до каталогу своїх посилань і зберігає конфіденційність.
Доступ до закладок здійснюватиметься з лівої панелі, яка відкриватиметься при натисканні на відповідну іконку на будь-якому сервісі ukr.net. Таким чином, доступ до улюблених посилань не вимагає відкриття додаткової сторінки або установки програмного забезпечення.

Довідка про компанію
Компанія УКРНЕТ бал створена в 1998 році. За 10 років свого існування вона стала ключовим гравцем в українському Інтернеті. Сьогодні УКРНЕТ – це найпопулярніші в своїх категоріях сервіси – портал www.ukr.net, електронна пошта FREEMAIL, віртуальна флешка E-Disk, найбільша база вакансій і резюме JOB, сайт гороскопів ОРАКУЛ, кіноафіша KINO, телегид TV, відео-хостинг PLAY!, і міський довідник CITY.
Компанія УКРНЕТ є двократним переможцем на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Вибір року» в Україні в двох номінаціях: портал ukr.net став «Українським Інтернет-порталом року», а пошта Freemail – «Українською електронною поштою роки» в 2007 і 2008гг. А в 2008г. ще один сервіс компанії – портал JOB.ukr.net став переможцем в нововведеній номінації «Український сайт трудоуйстройства року».


Переглядів: 8412
Поширень: 0