Вартість підключення послуги – 30 грн., термін її дії – 30 днів. По закінченні 30 днів для збереження «копійчаною» тарифікації абоненту необхідно замовити послугу повторно.

Додаткову інформацію про послугу «3G Копійка» можна отримати на сайті МТС за таким посиланням: http://www.mts.com.ua/ukr/actions_cdma.php (з 1 листопада), а також в центрі обслуговування абонентів за номером 111, або в магазинах оператора.

Як підключити послугу «3G Копійка»

Найзручніший спосіб замовлення послуги «3G Копійка» – через веб-сервіс самообслуговування «Інтернет-помічник». Для цього потрібно авторизуватися в «Помічнику», потім зайти до розділу «Послуги та сервіси», далі до «Переліку послуг» і у вікні вибрати закладку «Підключити нову послугу». Після цього, слідуючи підказкам, активувати послугу «3G Копійка».

Перевірити, чи включена послуга, можна через той же «Інтернет Помічник». Для цього необхідно відвідати розділ «Послуги та сервіси», далі – «Перелік послуг». Якщо у «Переліку послуг» відображається назва послуги «3G Копійка», це означає, що послуга активна (максимальний термін активації послуги 24 години).

Для того щоб почав діяти «копійчаний» тариф, необхідно перервати діючу інтернет-сесію й розпочати нову, яка вже тарифікуватиметься за умовами послуги «3G Копійка».

Про послугу «МТС Коннект 3G»

Послуга «MTС Коннект 3G» надає високошвидкісний інтернет-доступ бездротовими каналами технології третього покоління зв\'язку.

Зараз мережа «третього покоління» доступна більш ніж в 360 населених пунктах по всій Україні: у всіх обласних центрах, а також у великих і малих містах обласного й місцевого підпорядкування.

Детальніше про послугу «МТС Коннект 3G» можна дізнатися на веб-сайті оператора за таким посиланням: http://www.mts.com.ua/ukr/connect_cdma.php



Переглядів: 5784
Поширень: 0