Як повідомляє ресурс Ukrainianiphone з посиланням на власні достовірні джерела, в назначений час і день продажі стартують в усіх реселлерів Apple та у великих торгових мережах на території всієї України. Наразі відбувається процес підготовки до продажу, авторизовані реселлери та преміум-реселлери отримали доступ до навчального розділу по iPhone, Apple Sales Training Online Program.

Цю інформацію сайту передала одна з компаній, що буде офіційно реалізовувати техніку Apple в Україні. Очікується, що реселлери будуть продавати весь модельний ряд смартфонів: iPhone 4s, iPhone 5c та iPhone 5s, проте ціни поки що захмарні. Для прикладу, за “білий”, тобто легальний і офіційний iPhone 5s з 16 гб доведеться заплатити близько 700 євро (11250 грн).

Для порівняння, “сірі” смартфони, які активно продавались на ринку України впродовж останніх років. коштують значно дешевше: та сама модель iPhone 5s обійдеться від 8000 грн. Платити більшу ціну будуть ті користувачі, що захочуть бути впевненими у легальності своєї покупки, а також відсутності можливих проблем та точної гарантії.

 



Переглядів: 3555
Поширень: 0