Компанія «УКРНЕТ» доповнила лінійку своїх мобільних сервісів. Слідом за порталом ukr.net і Погодою вийшла версія FREEMAIL для мобільних браузерів. Відтепер у користувачів є можливість спілкуватися по електронній пошті завжди і всюди, навіть не маючи доступу до стаціонарного комп\'ютера. Для цього достатньо вийти в Інтернет з мобільного телефону, набрати адресу www.ukr.net і увійти в свою скриньку.

«Аудиторія FREEMAIL - активні люди, які звикли тримати руку «на поштовому пульсі» і не можуть тривалий час обходитися без кореспонденції. Адже найчастіше у відпустці виникає необхідність перевірити листування і вчасно надісланий лист може врятувати положення. Або Ви застрягли в пробці по дорозі на роботу, а керівництво вимагає від вас інформацію», - говорить технічний директор компанії «УКРНЕТ» Володимир Шарун.

Версія FREEMAIL для мобільних браузерів відрізняється простотою, високою швидкістю і відсутністю реклами. При цьому вона виконує основні функції стаціонарної версії - листи можна читати, писати, одержувати і відправляти, працювати з адресною книгою і не тільки.

Версія FREEMAIL для мобільних браузерів доступна власникам всіх засобів мобільного зв\'язку: від мобільних телефонів і комунікаторів до КПК і смартфонів. Мобільний FREEMAIL дозволяє переглядати вкладені у листи графічні файли, які можна зберігати на телефон (якщо він підтримує таку функцію).

«Постійне поштове і мобільне спілкування надзвичайно важливо для сучасної людини. І ми вважаємо, що тандем «FREEMAIL-мобільний телефон» буде корисний всім, хто з ряду причин не може користуватися поштою зі стаціонарного комп\'ютера. Відтепер наші користувачі завжди будуть на зв\'язку», - резюмує Володимир Шарун.


Переглядів: 3238
Поширень: 0