Компанія NEC випустить комп\'ютер-моноблок з 3D-екраном. Модель Valuestar N VN790/BS надійде у продаж в Японії в червні, пише CrunchGear з посиланням на прес-реліз NEC.

Комп\'ютер оснащений 20-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1600 на 900 пікселів, приводом Blu-ray і вбудованим ТВ-тюнером. Valuestar побудований на базі процесора Intel і володіє чотирма гігабайтами оперативної пам\'яті й жорстким диском обсягом 1 терабайт.

У комплекті з моноблоком будуть поставлятися 3D-окуляри і пульт дистанційного керування. Також вони зможуть придбати додаткові окуляри для перегляду 3D за ціною 67 доларів. При цьому користувачі зможуть самостійно вибирати між стандартним і тривимірним відтворенням зображення.

Раніше повідомлялося, що ці комп\'ютери будуть випущені у жовтні 2010 року. VN790/BS буде продаватися в Японії за ціною близько 2450 доларів. В даний час невідомо про плани NEC з продажу комп\'ютера в інших країнах світу.

Останнім часом багато виробників електроніки оголосили про випуск 3D-телевізорів. Зокрема, свої моделі вже представили Samsung, Panasonic, Sony і LG. За заявою NEC Valuestar N VN790/BS стане першим 3D-моноблоком в Японії.


Переглядів: 2516
Поширень: 0