Чемпіонат світу з футболу став найяскравішою подією останніх чотирьох тижнів. Аби вболівальники з усієї України могли читати не тільки останні футбольні новини, але й дізнатись про головні перипетії чемпіонату, національний інтернет-портал UKR.NET транслював новини ЧС-2010 як у спортивній стрічці новин, так і в окремій стрічці новин «Чемпіонат світу з футболу 2010».

Щоденно в робочі дні кількість кліків по спортивним новинам перевищувала двісті тисяч, з них майже третина доводилась на стрічку новин «Чемпіонат світу з футболу 2010».

На сторінках цієї стрічки були представлені новини та сюжети про ЧС-2010 з різних джерел, турнірна таблиця та розклад матчів ЧС-2010. Оновлення даних у цих підрозділах було синхронізовано із офіційним сайтом FIFA World Cup 2010. На сторінках другого рівня розділу «Спорт» були також представлені й обговорення ЧС-2010 у блогах, найцікавіші фотографії та відео з теми. Особливою популярністю користувались текстові трансляції матчів у режимі онлайн.

Довідка.

Національному інтернет-порталу UKR.NET (www.ukr.net) 6 років. На сьогодні він є найпопулярнішим та найбільш упізнаваним порталом серед українських Інтернет-користувачів – його знає кожен другий український користувач Мережі (за даними дослідження InMind).

Денна аудиторія (українських Інтернет-користувачів) UKR.NET переважає аудиторію будь-якого іншого українського Інтернет-порталу практично вдвічі. UKR.NET також є порталом із високим рівнем лояльності – кількість лояльних користувачів UKR.NET у 2,5 рази більша за аудиторію інших українських Інтернет-порталів.

На порталі UKR.NET зібрано оптимальний набір найпопулярніших та найбільш запитуваних багатьма українськими користувачами сервісів: новини, пошта, погода, каталог Інтернет-магазинів, персональний сервіс закладок та ін.


Переглядів: 2518
Поширень: 0