За останній місяць зими найбільш клікабельними на порталі UKR.NET традиційно стали новини політики, економіки й події. Стрімко зросла популярність рубрик «Авто» й «Регіони». Новини автомобільного ринку у лютому читали на 44% більше ніж на початку зими, про події в регіонах - на третину більше.

Безумовним лідером читацьких вподобань у лютому був Віктор Янукович зі «звітом» перед Україною. Разом з глобальними подіями українці слідкували за розвитком ситуації в Одесі й поведінкою місцевих робітників ДАЇ після скандального відео з сержантом Швецем. На третьому місці за клікабельністю були новини з Лівії про початок там громадянської війни.

Всі популярні новини дня можна знайти в стрічці новин порталу UKR.NET, куди щодня надходять більше 20 тис новин з кількох сотень авторитетних всеукраїнських та регіональних джерел.

Довідка.
Національному інтернет-порталу UKR.NET (www.ukr.net) 6 років. На сьогодні він є найпопулярнішим та найбільш упізнаваним порталом серед українських Інтернет-користувачів – його знає кожен другий український користувач Мережі (за даними дослідження InMind). На порталі UKR.NET зібрано оптимальний набір найпопулярніших та найбільш запитуваних багатьма українськими користувачами сервісів: новини, пошта, погода, МАРКЕТ з пропозиціями кращих у своїх категоріях інтернет-магазинів, персональний сервіс закладок та ін.


 


Переглядів: 2537
Поширень: 0