Компанія Apple цього року готує до випуску нові моделі популярних гаджетів iPhone 5 та iPad 3. Очікується, що вони будуть офіційно представлені у вересні, а продажі почнуться у жовтні. При цьому раніше в Apple повідомляли, що представлять цього року тільки один новий iPhone, а не дві моделі.
Близько 6-7 млн ​​нових iPhone будуть випущені до кінця 3-го кварталу. Всього в другій половині року глобальні поставки iPhone 4 і iPhone 5 можуть скласти близько 50 мільйонів одиниць.

Що ж до іPad, деякі джерела обіцяють наступному після іPad 2 поколінню планшетника від Apple високоякісний дисплей, але все стане зрозуміло, як звичайно, після офіційної презентації гаджетів.

Випуск iPhone нового покоління цієї осені вже не ставиться під сумнів експертами, а от початок продажів або навіть анонс iPad 3 цієї осені стане несподіванкою. У той же час, тайванські виробники комплектуючих вже почали готувати компоненти для обидвох нових моделей.

Apple впевнено почуває себе на ринку планшетів, не маючи жодного рівного конкурента. До того ж, продажі другого покоління iPad почалися тільки в березні - майже через рік після виходу на ринок дебютної моделі. Однак зберігається можливість, що компанія представить пристрій іншого формату, ніж 9,7-дюймовий iPad 2.

Нагадаємо, раніше була привідкрита таємниця iPhone 5. Пристрій отримає двоядерний процесор A5. Аналогічний чіп використовується в iPad 2. Пристрій буде оснащуватися 8-мегапіксельною камерою і працюватиме під управлінням iOS 5.


Переглядів: 2088
Поширень: 0