Мер Вінниці Володимир Гройсман запропонував створити у місті раду суспільної моралі. Вона займеться контролем за змістом реклами... у місті.

Таку пропозицію очільник міста вніс на 12-ій сесії Вінницької міської ради. Депутати голосували за “Програму використання соціальної реклами для інформування громадськості та профілактики негативних явищ у суспільстві на 2012-2016 роки”. І виникло запитання: хто ж контролюватиме зміст реклами, який орган?

На що Володимир Гройсман запропонував: “Давайте створимо раду захисту суспільної моралі, яка й займатиметься такими питаннями. У нас є національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі. Ми створимо міську.”

До складу нової ради, за словами мера, повинні увійти соціально активні люди, журналісти.

Довідка:

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі в Україні існує з 2004 року. Вона перевіряє діяльність засобів масової інформації, юридичних осіб усіх форм власності, що займаються організацією видовищних заходів та діяльністю з обігу продукції сексуального чи еротичного характеру або такої, що містить елементи насильства і жорстокості.


Переглядів: 3493
Поширень: 0