Сьогодні, 16 грудня, на позачерговій сесії міської ради депутати розглядали три питання, пов’язані з перерозподілом коштів міського бюджету.

Передусім намагались “залатати дірку” яка утворилось у міському бюджеті. Нагадаємо, через підвищення заробітної плати та комунальних тарифів на кінець року у Вінницькому міському бюджеті утворився дефіцит на суму 29 млн. гривень. Депутати затвердили зміни до міського бюджету і субвенції, які Вінниця отримала із бюджету державного: 10 мільйонів гривень дотації для виплати заробітної плати для працівників бюджетної сфери; 13 млн. - субвенція на виплату допомогу сім\'ям з дітьми та 3,5 млн. на компенсацію за пільговий проїзд.

Також депутати перерозподіли кошти, які були передбачені на будівництво трамвайної лінії від вул. Келецької до Західного автовокзалу. Як пояснив Володимир Гройсман, місто розраховувало на субвенції з державного бюджету, позаяк самостійно не потягне такого будівництва. Субвенції в цьому бюджетному році місто не отримало, тому вирішили власну частку зарезервованих коштів спрямувати на придбання медичного обладнання для лікарень.


Переглядів: 4467
Поширень: 0