Наказом Державної Податкової Служби від 17 січня 2012 року головою Державною податкової служби у Вінницькій області призначено Ірину Володимирівну Зленко. Вже наступного дня нового керівника представили колективу податкової служби у Вінниці. Сама Ірина Зленко, яка до цього очолювала комісію по реорганізації ДПА у Вінницькій області, сподівається на діалог з підприємцями регіону.

Нагадаємо, що наказом №1085/2010 від 9 грудня 2011 року Президент України в рамках реформ реорганізував 21 відомство, серед них і Державна податкова адміністрація, яка стала Державною податковою службою.

Нового керівника вінницьким податківцям представив виконуючий обов’язки начальника департаменту погашення податкового боргу ДПС України Володимир Тарасенко. Він сподівається, що Ірина Зленко знайде підтримку своїх підлеглих та зарекомендує податкову галузь регіону, як одну із найкращих та найрезультативніших в Україні. Крім цього він підкреслив досягнення податківців Вінниччини та відмітив, що не варто зупинятися на досягнутому, адже керівництво Служби ставить високу планку та серйозні завдання, щоб досягнути головного показника – забезпечити платника всім необхідним і створити комфортні умови при сплаті податків.

На церемонії представлення колективу ДПС в області, начальникам підпорядкованих інспекцій та підрозділів податкової міліції у присутності керівників силових структур Вінниччини свої побажання новопризначеному керівнику висловив голова облдержадміністрації Микола Джига.

Він привітав пані Ірину та висловив сподівання, що завдяки її активній роботі бізнес та громадськість відноситимуться з повагою до податкових інстанцій. Голова облдержадміністрації зауважив, що був незадоволений роботою обласної податкової адміністрації через те, що від підприємців та громадян надходило дуже багато скарг на роботу співробітників цієї служби, на службове чванство та незрозумілі перевірки.

«Ви маєте солідний кадровий потенціал, в основі відносин якого має лежати увага до людей, щирість та повага, дотримання закону та порядку. Ви маєте розкривати тіньові схеми, боротися з порушеннями, і водночас служити і працювати для людей», - підкреслив Микола Джига. – «Ми команда Вінниччини, і маємо працювати на стабільність та для людей».

Для довідки:

Зленко Ірина Володимирівна народилася у Києві 19 квітня 1976 року.

Має повну вищу освіту, у 2000 році закінчила Київський державний економічний університет, у 2006 - Київський національний економічний університет ім.В.Гетьмана.
Кваліфікація за освітою: магістр з маркетингу.

В органах державної податкової служби працює з 1998 року. З 2002 року обіймала керівні посади в органах ДПС м.Києва. Останнє місце роботи перед призначенням – заступник начальника ДПІ у Солом’янському районі м.Києва.
З 12 травня 2010 року призначена заступником голови державної податкової адміністрації в Сумській області.
З 20 липня 2010 року призначена Головою державної податкової адміністрації в Сумській області.

У жовтні 2011 року була призначена головою комісії по реорганізації ДПА у Вінницькій області.



Переглядів: 10675
Поширень: 0