Звернення прийняли у середу, 15 жовтня, на позачерговій сесії обласної ради.
У своєму зверненні депутати просять Віктора Ющенка відмінити Указ Призидента від 10 жовтня 2008 року "Про притягнення до відповідальності О.Домбровського".

"Олександр Домбровський є беззаперечним політичним політичним лідером в області. Ми вважаємо, що інтереси Вінницької області не повинні страждати через конфлікт деяких посадовців Секретаріату з виконавчою владою на місцях. Тим більше, що у нинішній непростій ситуації в країні, спричинена цим конфліктом відставка голови облдержадміністрації може призвести до дестабілізації ситуації в регіоні, до реального погіршення соціально-економічного і політичного становища на Вінниччині", - сказано у зверненні.

Голова обласної ради Григорій Заболотний зазначив, що підтримає будь-яке рішення голови облдержадміністрації і якщо буде необхідність "послідує його прикладу".
Також на підтримку Олександра Домбровського виступила фракція БЮТ у Вінницькій обласній раді. Заяву зачитав голова фракції Олександр Галаченко.

Крім того, депутат обласної ради від БЮТ Людмила Щербаківська запропонувала прийняти ще одне звернення до Президента, в якому пропонується Віктору Ющенку самому піти у відставку, і разом з парламентськими провести дочасні президентські вибори.


Переглядів: 4558
Поширень: 0