Найближчими днями вінницький губернатор чекає на особисту зустріч з Віктором Ющенком.
- У мене була телефонна розмова з Віктором Андрійовичем Ющенком , в якій він запросив мене на розмову – я сподіваюсь, вона відбудеться завтра-післязавтра, - сказав Олександр Домбровський. - А вже після неї дізнаюсь, які рішення будуть прийняті Президентом України щодо Вінницької області.

Також вінницький губернатор повідомив, що не відомовляється від своє заяви і раніше озвученої позиції.

- Хочу наголосити, що на сьогодні голова облдержадміністрації знаходиться на своєму робочому місці, виконуючи свої функціональні обов\'язки, - зазначив він. - Два тижні тому я зробив заяву, яка була оприлюднена в зв\'язку з непогодженням з рішенням Президента і складними взаємостосунками з Секретаріатом Президента. Я хотів би сказати, що кожна позиція моєї заяви залишається в силі. Разом з тим я хотів би подякувати і обласній Раді, і величезній кількості людей, які підтримали мене і зверталися до Президента. Я хотів би подякувати і Міністерству регіональної політики і будівництва, які також звернулися до Президента з проханням відмінити той указ, який був несправедливим та необ\'єктивним.

Про свою відставку голова Вінницької облдержадміністрації Олександр Домбровський заявив після того, як на офійному інтернет-представництві Президента України з\'явилася догана голові Вінницької облдержадміністрації за те, що той без офіційного дозволу поїхав на нараду до столиці ( сам губернатор стверджує, що усно повідомляв Секретаріат Призедента про свій візит).


Переглядів: 4180
Поширень: 0