мітинг профспілок у Вінниці

Серед плакатів: „Вихід з кризи – не привід грабувати трудящих!”, „Профспілки проти дій уряду”, „Стипендію студентам – із зарплати депутатів ВР!”, „Будівельникам - робота, людям – житло”, „Віддайте наші зарплати!”.

За даними профспілок, у цьому мітингу брали участь три тисячі жителів області та городян. Зокрема, серед мітингуючих були керівники членських організацій Федерації, голови профкомів Вінниці та профспілковий актив. Вимоги, які Профспілки висунули Уряду України – недопущення масових звільнень, мораторій на підвищення житлово-комунальних тарифів, зупинення росту цін на продукти та товари першої необхідності та ін.

Голова Федерації Профспілок Володимир Паращук зазначив, що фінансова криза в Україні створена недалекоглядними політиками, новоявленими власниками та олігархами. Тим часом, для виходу з цієї кризи трудящим пропонують „затягнути паски”, замість того, щоб зайнятися кардинальними змінами. Уряд в черговий раз намагається вирішити свої прорахунки за допомоги звичайних трудящих, вважають Профспілки.


Переглядів: 4030
Поширень: 0