Сьогодні, 15.10.2012, прокурор області Олександр Мрихин представив колективу прокуратури нового заступника прокурора Вінницької області старшого радника юстиції Олега Хряпу. Його призначено на дану посаду та затверджено членом колегії прокуратури області наказом Генерального прокурора України від 11.10.2012.

Хряпа О.В. закінчив Національну академію внутрішніх справ України. В органах прокуратури - з 2002 року, обіймав різні вагомі посади у Генеральній прокуратурі України, останнім часом працював начальником відділу нагляду за додержанням законів при провадженні дослідчих перевірок і дізнання установи.

Олександр Михайлович охарактеризував новопризначеного як висококваліфікованого фахівця, енергійного та вдумливого аналітика й побажав йому належної підтримки колективу і успіхів у справі служіння Закону. Олег Васильович, у свою чергу, висловив слова вдячності Генеральному прокурору України Віктору Пшонці та прокурору Вінницької області Олександру Мрихину за виявлену довіру й запевнив, що докладатиме максимум зусиль для зміцнення правопорядку й законності в регіоні.



Переглядів: 5220
Поширень: 0