Сьогодні, 6 лютого, Вінницький міський голова Володимир Гройсман представив колективу ВТТУ нового керівника, яким став перший заступник начальника управління Микола Форманюк. Мер наголосив, що очікує від новообраного керівника вирішення пріоритетних завдань транспортної галузі міста, пов’язаних із оптимізацією системи управління підприємством, вдосконаленням сучасної системи громадських перевезень та покращенням якості перевезень громадським транспортом.

Володимир Бугайчук, який пропрацював на посаді керівника шість років, залишається на підприємстві у якості першого заступника з виробничих питань та займатиметься контролем й запровадженням технологічних процесів. Загалом же попередній керівник присвятив роботі у ТТУ 27 років свого життя.

Микола Форманюк також не є новачком у транспортній сфері і має більш як 20-ти річний стаж роботи, адже своє життя з транспортом пов’язав ще після закінчення вишу, тому добре знає специфіку галузі зсередини. Перед роботою у Вінницькому ТТУ 6 років був головою правління ВАТ «Автобусний парк». У КП «Трамвайно-транспортне управління» до сьогодні Микола Вікторович працював першим заступником начальника. Має авторитет у колективі, адже проявив себе як ефективний керівник.

Міський голова Володимир Гройсман відвідав сьогодні комунальне підприємство та представив керівника колективу на новій посаді і привітав його з призначенням. Мер наголосив, що покладає на нового очільника підприємства ряд завдань, вирішення яких допоможе покращити транспортне забезпечення міста. Головними з них є – продовження модернізації парку громадського транспорту, оптимізація графіка руху міського транспорту, покращення якості перевезень мешканців міста та оптимізація системи управління підприємством.



Переглядів: 10108
Поширень: 0