Заступник голови обласної державної адміністрації Любов Спірідонова представила фахівцям Вінницького обласного центру соціальних служб для сім\'ї, дітей та молоді нового директора. Розпорядженням голови обласної державної адміністрації Івана Мовчана від 1 лютого 2014 року № 17 на цю посаду призначена Балицька Валентина Євгеніївна, яка дотепер працювала на посаді заступника Вінницького міського голови.

Валентину Балицьку призначили опікуватись Вінницьким обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Представляючи колективу закладу нового керівника, заступник голови облдержадміністрації зазначила, що Валентина Євгеніївна – педагог за освітою, має багатолітній досвід роботи з дітьми, значні напрацювання у сфері роботи з сім’ями, що опинились у скрутних життєвих обставинах. Любов Спірідонова висловила впевненість, що під керівництвом Валентини Балицької центр не втратить своєї першості, а навпаки значно зміцнить лідируючі позиції по Україні. Вона відзначила високі професійні та моральні якості новопризначеного керівника центру, а також побажала Валентині Євгеніїівні успіхів у роботі і нових звершень.

«Нещодавно в Міністерстві соціальної політики України аналізувалася робота обласних центрів соціальних служб для сім\'ї, дітей та молоді. Надзвичайно приємно відзначити, що з переважної більшості позицій наш центр є лідером, чимало напрацювань та досвіду поширено на всеукраїнському рівні. Це яскраве свідчення того, що колектив Вінницького обласного центру соціальних служб для сім\'ї, дітей та молоді – високопрофесійний, відповідальний, творчий, готовий гідно виконувати поставлені сьогоденням завдання», – зазначила заступник голови облдержадміністрації.

Валентину Балицьку призначили опікуватись Вінницьким обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

У своєму зверненні до колективу Валентина Балицька наголосила: «Підтримка та розвиток інституту сім\'ї є одним із пріоритетних завдань, визначених у соціальних ініціативах Президента України. Перед нами важливе завдання – надавати соціальну підтримку сім\'ям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Тому серед основних напрямів діяльності центру – робота саме з такими категоріями населення", – акцентувала Валентина Балицька. "Щиро сподіваюсь, що наша робота буде злагодженою та конструктивною", – зазначила вона, а також поділилася найближчими планами, що стосуються професійної діяльності.

Для довідки:
Балицька Валентина Євгеніївна народилася 19 листопада 1962 року в смт. Крижопіль Вінницької області. Освіта – вища. У 1984 році закінчила Вінницький державний педагогічний інститут за спеціальністю "Географія та біологія". З 1984 по 2004 рік працювала в СЗШ І-ІІІ ступенів № 22 м. Вінниці. Обіймала посади: з 1984 до 1986 рр. вчителя географії та біології, з 1986 до 1990 рр. організатора позакласної та позашкільної роботи, з 1990 до 2004 рр. заступника директора з навчально-виховної роботи. З 2004 року до 2010 рр. працювала на посаді директора СЗШ І-ІІІ ступенів № 32 м. Вінниці. Протягом 2010 – 2013 рр. – заступник Вінницького міського голови. З 01.02.2014 року – директор Вінницького обласного центру соціальних служб для сім\'ї, дітей та молоді.



Переглядів: 10187
Поширень: 0