12 березня Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман провів робочі зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Австрія в Україні Вольфом Дітріхом Хаймом та з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Реувеном Діном Елем.

Зокрема, в ході зустрічі з австрійським дипломатом мова йшла про можливості залучення міжнародної експертної та фінансової допомоги в питаннях електронного врядування, розширення транскордонної співпраці, боротьби з корупцію, проведення аудиту використання державних коштів в інфраструктурній та інших сферах. Від імені українського Уряду Володимир Гройсман передав подяку Уряду Республіки Австрія за чітку і послідовну позицію в питаннях збереження суверенітету, територіальної цілісності та демократичного майбутнього України. Пан Вольф Хайм запевнив українську сторону в тому, що Уряд його країни сприятиме пришвидшенню підписання Угоди про асоціацію з ЄС і впровадженню безвізового режиму з країнами ЄС.

У ході зустрічі з Послом Ізраїлю обговорювалося також питання перспектив подальшого розвитку українсько-ізраїльських відносин, зокрема торгово-економічної співпраці та реалізації інфраструктурних проектів. Володимир Гройсман також висловив вдячність ізраїльській стороні за участь у лікуванні громадян України – учасників Євромайдану, які постраждали в результаті останніх трагічних подій.



Переглядів: 3724
Поширень: 0