Найбільший кіноконцертний зал Вінниці «Райдуга» через рішення обласної ради залишається без ремонту. Депутати, попри попереднє узгодження, поки відмовили у виділенні місту 3 мільйонів гривень на необхідну реконструкцію ККЗ.

Домовленість про те, що область допоможе у реконструкції найбільшого у місті ККЗ була укладена між керівниками Вінниці та області ще минулого року. Згідно неї, ремонт мав здійснюватись у нинішньому році спільними зусиллями – 3 мільйони виділяє міський бюджет, ще 3 – обласний.

 Обласна рада не захотіла дати грошей на ремонт аварійної «Райдуги»

Планувалось, що завдяки реконструкції «Райдуга» отримає повноцінний зал, в якому можна буде проводити масові заходи з ранньої весни до пізньої осені.

Питання із «Райдугою» має ще й інший ракурс – приміщення є аварійним і потребує негайних заходів, аби й надалі функціонувати, зазначає депутат обласної ради Володимир Кістіон.

На жаль, обласна рада вирішила, що питання із порятунком кіноконцертного залу не на часі, тому голосування відклали на потім. Підтримав це рішення і губернатор Анатолій Олійник, мовляв, гроші зараз потрібно шукати для створення батальйонів територіальної оборони, а «Райдуга» почекає.

Необхідні три мільйони є у залишку обласного бюджету, тож, після вивчення ситуації з «Райдугою», в облраді обіцяють повернутись до цього питання на наступній сесії.



Переглядів: 5381
Поширень: 0