Конфлікт навколо посади керівника вінницької ТРК «ВІНТЕРА» (обласна державна телерадіокомпанія) роздмухує той, хто хоче посварити вінницьку обласну владу з центральною та міською. Про це на власній сторінці у Facebook написав голова облдержадміністрації Анатолій Олійник стосовно запиту, який він отримав від деяких місцевих журналістів щодо продовження контракту на посаду генерального директора ТРК «ВІНТЕРА» Любові Коваленко.

Анатолій Олійник зауважив, що призначення керівника регіональної державної телерадіокомпанії перебуває у межах повноважень Держкому телебачення і радіомовлення України. Крім того, пропозиції щодо погодження кандидатури Коваленко з боку зазначеного комітету до Вінницької облдержадміністрації наразі не надходило, відповідно й погодження не могло бути.

«Подібні плітки нехай залишаться на совісті тих, хто їх поширює. Окремо хочу наголосити на тому, що в когось є великі сподівання зіштовхнути обласну владу з центральною та міською. Шкода, що хтось дуже хоче започаткувати цей конфлікт та ще й використовує при цьому журналістів. Сьогодні місто Вінниця, обласна й центральна влада – це єдина команда. Так є зараз, коли ворог ще ходить по українській землі, так буде і після нашої спільної перемоги», - наголосив очільник регіону.

 

 

 



Переглядів: 3652
Поширень: 0