«Пропоную об’єднати зусилля щодо доопрацювання цього документу», - сказав В.Гройсман під час зустрічі з Комісаром ЄС з питань Європейської політики сусідства та переговорів з розширення Йоганнесом Ханом у четвер.

В.Гройсман висловив переконання, що законодавча і виконавча влада мають разом вжити заходів до практичної реалізації цього документу, який керівник Парламенту охарактеризував як документ на «середньострокову перспективу» та «операційний план» програми розвитку України «Стратегія - 2020».
За його словами, План разом з програмою розвитку України «Стратегія 2020», коаліційною угодою, Угодою про асоціацію між Україною та Європейськім Союзом стануть основою відповідного плану законотворчої роботи, спрямованого на їх законодавче забезпечення.

Своєю чергою, пан Й.Хан заявив, що він «вражений законодавчою роботою», що її здійснила Верховна Рада. Він наголосив на важливості впровадження докорінних реформ у всіх сферах життєдіяльності країни, акцентувавши увагу на важливості їх здійснення на місцях.



Переглядів: 3745
Поширень: 0