Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій провів першу робочу нараду з керівниками департаментів та служб регіону, під час якої окреслив пріоритетні завдання, що стоять нині перед обласною владою.

«Як наголосив Президент України, базовим елементом на сьогодні є консолідація управлінських кадрів задля розвитку Вінниччини та стабілізації ситуації. З огляду на ті військові виклики, які в нас є, ситуація достатньо непроста. Але життя продовжується, і ми повинні все робити для того, щоб крок за кроком розвивати Вінниччину», - наголосив Валерій Коровій.

Очільник регіону зазначив, що нині готується сесія обласної Ради, де розглядатиметься низка важливих питань, зокрема й щодо внесення змін та доповнень до обласного бюджету. І зважаючи на поточну ситуацію, дуже важливо якісно попрацювати над цим документом, аби увійти в нормальний режим роботи.

Новий голова Вінницької ОДА Валерій Коровій провів першу робочу нараду

Особливу увагу, за словами Валерія Коровія, варто приділити підготовці до весняно-польових робіт. «Важливо, щоб ми розуміли: сільське господарство – це саме та галузь, яка створює робочі місця і дає можливість забезпечувати людей, що там працюють, заробітною платою», - підкреслив голова ОДА. Водночас він зауважив: зважаючи на ранню весну, вже необхідно розпочинати комплекс робіт з благоустрою навколо доріг, у селах та селищах регіону.

Новий голова Вінницької ОДА Валерій Коровій провів першу робочу нараду

Не менш важливою позицією, за словами керівника області, залишається забезпечення нормального режиму роботи закладів бюджетної сфери регіону.

Новий голова Вінницької ОДА Валерій Коровій провів першу робочу нараду

На завершення наради Валерій Коровій наголосив: зусилля органів виконавчої влади мають бути спрямовані на те, щоб люди відчували позитивні зміни. Тож націленість на конкретні результати, поряд із професіоналізмом та людяністю, - один із головних критеріїв роботи владної команди області.



Переглядів: 4444
Поширень: 0