Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради став лауреатом І ступеню у номінації «Кращий міський дозвільний офіс».

Сергій Кудлаєнко та Олександра Кужель

У конкурсі взяли участь всі обласні та районні дозвільні офіси України. Учасники заповнювали певну форму заявки і надсилали її до Комітету, де члени журі та комісія визначали кращі дозвільні центри та кращих адміністраторів цих центрів. Напередодні Дня підприємця, 3 вересня, у клубі Кабінету Міністрів України переможців конкурсів нагороджувала відповідними дипломами голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Олександра Кужель.

«Вінниця однією з перших міст України створила дозвільний офіс у форматі, який вимагає чинне законодавство та рекомендації Комітету з питань регуляторної політики та підприємництва, - розповідає начальник розвитку споживчого ринку та послуг міської ради Сергій Кудлаєнко, який представляв Вінницю на врученні нагород. - Разом з тим, ми постійно працюємо над вдосконаленням його роботи, - цю задачу перед нами ставить міський голова Володимир Гройсман, якому, власне, і належала ідея створення Центру Адміністративних послуг «Прозорий офіс» та реалізація цього проекту».


Переглядів: 5583
Поширень: 0