Колишній начальник департаменту архітектури, містобудування та кадастру, а нині - голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Максим Мартинюк 21 вересня підписав наказ про звільнення 10 керівників – начальників та заступників начальників територіальних органів Держгеокадастру.

Про це повідомляє прес-служба Держгеокадастру України.

За повідомленням, причиною звільнення є неналежне виконання своїх обов’язків та невідповідність зайнятій посаді.

Загалом  з Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру звільнено 10 керівників – начальників та заступників начальників територіальних органів Держгеокадастру. Звільнення торкнулись заступників та перших заступників начальників головних управлінь, на половину з них були покладені повноваження виконуючих обов’язки керівника. Свої посади втратили в. о. начальників головних управлінь Держгеокадастру у Рівненській, Сумській, Запорізькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Харківській областях. А також заступники начальників головних управлінь Держгеокадастру у Закарпатській, Житомирській, Миколаївській, Харківській областях.

Всього за третій квартал з Держгеокадастру за ініціативи керівництва були звільнені понад півсотні представників керівного складу та середньої ланки керівників. Зокрема, в кінці минулого тижня був відсторонений від виконання своїх обов’язків начальник Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, а в понеділок – начальники управлінь у Вінницькій області та у м. Києві.

«У нас відбувається постійний аудит ефективності роботи кожного територіального управління, кожного керівника і кожного департаменту згідно з розробленою системою KPI. У разі, якщо динаміка показників ефективності незадовільна, приймаються відповідні кадрові рішення. Виняток – корупційні дії, тут рішення приймається блискавично, причому одразу в тандемі з правоохоронними органами», - зазначив Максим Мартинюк.

Керівник Держгеокадастру України зауважив, що серед звільнених є і новопризначені керівники, які пройшли кадрові конкурси в червні-липні 2015 року. «На жаль, глибокий рівень знань ще не гарантує, що людина буде ефективна як працівник, та не є показником її бездоганної чесності. Тому звільняв, звільняю та буду звільняти», – сказав він.



Переглядів: 5848
Поширень: 0