В.о. Вінницького міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов, який за попередніми даними, отримав перемогу на виборах мера в 2015 році, висловив подяку вінничанам, які взяли участь у виборах та пообіцяв виправдати довіру городян.

«Дякую усім вінничанам, хто сьогодні прийшов на виборчі дільниці. Я часто чую від людей, що вони втомились від виборів. Але сьогодні, коли в нашій країні відбуваються важливі процеси перетворення і формується громадянське суспільство – на виборах важливий кожен голос.

Я з повагою ставлюсь до вибору тих вінничан, котрі проголосували за мого опонента - переконаний, що вони також хочуть, аби наша рідна Вінниця ставала все кращою, а громада – сильнішою та багатшою. Тому я запрошую до співпраці кожного депутата міської ради, незалежно від того, яку політичну силу він представляє.

Хочу подякувати усім, хто висловив мені свою підтримку в 2 турі – для мене це не лише оцінка роботи всієї нашої команди, але й величезна довіра та відповідальність. І я робитиму все, щоб виправдати довіру кожного вінничанина.

Ми продовжимо якісні перетворення у нашому прекрасному місті, реалізуємо Стратегію розвитку «Вінниця-2020» і зробимо Вінницю сучасним європейським містом позитивних і усміхнених людей!», - написав С. Моргунов на своїй сторінці в Facebook.

Сергій Моргунов подякував вінничанам, які взяли участь у виборах та пообіцяв виправдати довіру городян

За попередніми результатами, Сергій Моргунов отримав перемогу у другому турі місцевих виборів, отримавши 63,88% голосів виборців.



Переглядів: 5179
Поширень: 0