20 листопада у залі засідань міської ради відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між контролюючими органами міста (ДПІ м. Вінниці, Вінницькою міською СЕС, Вінницьким міським управлінням ГУ МНС України у Вінницькій області, Вінницьким міським управлінням ГУ МВС України у Вінницькій області) та Радою підприємців при міському голові.

Ідею створити Меморандум про співпрацю між підприємцями та контролюючими службами наприкінці вересня озвучив міський голова Володимир Гройсман. Упродовж двох останніх місяців напрацьовувався зміст цього документу за участю управління економіки та інвестицій міської ради, Радою підприємців при міському голові та представниками контролюючих органів. Остаточний варіант Меморандуму - це своєрідна інструкція для підприємців з роз’ясненням їх прав та обов’язків у взаємодії з контролюючими органами, в якій зведено перелік дій, що виключатимуть можливі зловживання під час планових та позапланових перевірок та обмежуватимуть надмірне втручання у підприємницьку діяльність.

«Підписання Меморандуму про співпрацю є свідченням відкритих, публічних та партнерських стосунків між владою та підприємцями, - каже очільник міста Володимир Гройсман. – Це підтвердження розуміння того, що ми робимо спільну справу задля розвитку підприємництва та зміцнення партнерських відносин між суб’єктами підприємницької діяльності та представниками влади».


Переглядів: 3166
Поширень: 0