Петро Порошенко відзначає відповідальне ставлення українців до спроб використати дні другої річниці Революції Гідності з метою провокації.

Глава держави розповів в інтерв’ю журналістам у Вінниці, що 20 лютого він поклав квіти до пам’ятного Хреста Героям Небесної Сотні, спілкувався з родинами Героїв, а також взяв участь у Молитві за загиблими у Михайлівському соборі. «Це були дні пам’яті за загиблими і пораненими. Дні шани та поваги», – наголосив Петро Порошенко.

«Звичайно, – додав Глава держави, – кремлівській пропаганді дуже хотілося, щоб цей день пройшов інакше. Саме тому вони заздалегідь підготували лозунги про «Майдан 3.0» та «Третій Майдан». Але ця провокація в них не вийшла».

Президент зазначив, що, незважаючи на об’єктивні труднощі та недоліки, українці – дуже відповідальна нація. «Це яскравий доказ того, що Майдан і Революція Гідності були зроблені відповідальними людьми, які прагнуть та бажають, щоб Україна реформувалася, щоб цінності Майдану були імплементовані, щоб Україна рухалась у Європу», – сказав Глава держави.

Президент відзначив відповідальну реакцію суспільства, журналістів та соцмереж на події цих вихідних. «Мені вчора в черговий раз дало надію на те, що все у нас буде добре. Це означає, що ми – інші, і країна змінюється», – сказав Петро Порошенко.



Переглядів: 2857
Поширень: 0