Вибори проходять більш активніше ніж у першій половині дня. На 15.00 год. в регіоні проголосувало 47% виборців.

Про це повідомив на черговій прес-конференції перший заступник голови облдержадміністрації Валерій Коровій. Окрім представника виконавчої влади на прес-конференції у Вінницькому прес-клубі були присутні голова Комітету виборців України Владислав Телень, представники від штабів кандидатів та спостерігачі.

У свою чергу Владислав Телень, інформуючи місцеві мас-медіа про перебіг виборів в регіоні, повідомив про проблеми, які виникали протягом першої половини виборчого дня. З цей час було зафіксоване масове фотографування виборчих бюлетенів та винесення бюлетенів з дільниць. Загалом серйозних порушень по області не зафіксовано.

Що ж стосується загальної динаміки проходження виборів на Вінниччині, за словами Валерія Коровія найнижча явка виборців у містах Хмільник -34%, Могилів-Подільський – 36%, Жмеринка – 36%, в районах Ямпільському – 42% та Шаргородському – 43%. Найвища в Іллінецкому та Оратівському районах, на 15.00 год. там проголосувало вже 58% виборців. «За попередніми прогнозами очікується 65-70% виборців-вінничан, які зроблять сьогодні свій вибір» - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації.


Переглядів: 2908
Поширень: 0