29 червня новопризначений заступник начальника - начальник кримінальної поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Сергій Чуба провів першу прес-конференцію та розповів про своє бачення роботи кримінальної поліції, її проблеми та шляхи вирішення.

Підполковник поліції розповів журналістам про службу в вінницькій міліції, згадав розкриття резонансних злочинів, що мали місце у 2008 – 2012 роках, затримання організованих злочинних угрупувань. Зокрема, розкриття резонансного вбивства вінничанина. Троє зловмисників у будинку потерпілого нанесли йому численні ножові поранення, після чого заволоділи його майном. Під час досудового розслідування стало відомо, що затримані причетні ще до двох вбивств.

Сергій Чуба акцентував увагу на проблемах кримінальної поліції та шляхах їх вирішення. Сьогодні на Вінниччині спостерігається ріст вуличної злочинності та майнових злочинів, серед яких крадіжки з автівок та пограбування.

- Оперативники вінницького карного розшуку спроможні на якісному рівні розкривати правопорушення та контролювати криміногенну ситуацію в регіоні. Карний розшук повинен бути якісним. Я впевнений, що після переатестації відбудуться позитивні зміни у роботи вінницьких оперативників, адже головне завдання працівників карного розшуку - зробити так, щоб вінничани почували себе у безпеці.

Для інформації:

Сергій Чуба має 20-річний досвід роботи в оперативних підрозділах органів внутрішніх справ, починаючи з оперуповноваженого відділення карного розшуку Крижопільського районного відділу міліції до заступника керівника обласної поліції. Він працював на різних посадах у карному розшуку, управлінні по боротьбі з організованою злочинністю та боровся з незаконним обігом наркотиків у Вінницькій області. Останні три роки Сергій Чуба проходив службу у Департаменті карного розшуку Національної поліції України. Особисто брав участь у розкритті резонансної справи, пов’язаної з трагічними подіями біля Верховної Ради 31 серпня 2015 року.



Переглядів: 3398
Поширень: 0