Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман оголосив про те, що Міністерство економічного розвитку і торгівлі України включило Вінницький індустріальний парк до загальнодержавного Реєстру індустріальних парків. Це означає, що у Вінниці більше 60 гектарів землі є територією, яку офіційно визнано державою, як місце, де будуть створені нові підприємства, нові робочі місця і буде виготовлятись якісний конкурентоспроможний продукт.

Ми розуміємо, що наявність такої території, де буде можливість будувати нові заводи, – це серйозний поштовх до економічного розвитку міста, тому довгий час працювали над тим, щоб створити у Вінниці повноцінний індустріальний парк.

Наша мета досягнута, тепер інвесторам буде легше «заходити» у наше місто та реалізовувати свої проекти. До речі, перший крок уже зроблено – місяць тому закладено перший камінь заводу по виготовленню холодильного обладнання, де буде створено півтори тисячі робочих місць місць.

Переконаний, що далі обов’язково буде… Ми дуже серйозно налаштовані працювати з інвесторами та розвивати індустріальний парк", - написав Сергій Моргунов.



Переглядів: 4557
Поширень: 0