22 вересня відбулася чергова 10 сесія обласної Ради 7 скликання, участь у якій взяв очільник Вінниччини Валерій Коровій.

Засідання обласного самоврядного органу розпочалося із вручення головою облдержадміністрації Валерієм Коровієм та головою обласної Ради Анатолієм Олійником нагород Верховної Ради України та обласних відзнак. Відтак депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Депутати Вінницької облради зібрались сьогодні нa перше після кaнікул пленaрне зaсідaння чергової 10-ї сесії

На обговорення були винесені 32 позиції, в тому числі, звіт т.в.о. начальника ГУ Національної поліції України у Вінницької області Юрія Педоса про роботу управління та інформування прокурора Вінницької області В’ячеслава Соколового про підсумки діяльності органів прокуратури регіону.

Депутати Вінницької облради зібрались сьогодні нa перше після кaнікул пленaрне зaсідaння чергової 10-ї сесії

Крім того, депутати заслухали інформацію про хід виконання Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016-2020 роки і Регіональної програми підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» та внесли зміни і доповнення до низки інших обласних програм.

Також, з-поміж інших питань, винесених на обговорення, у ході сесійного засідання затверджено Порядок використання коштів обласного бюджету для здійснення одноразової компенсації виплати за навчання учасників АТО та їх дітей.



Переглядів: 2576
Поширень: 0