28 жовтня під час чергової сесії Вінницької міської ради депутатами було схвалено 49 рішень. Серед яких, виділено кошти на виготовлення проектної документації для подальшого будівництва мережі вуличного освітлення на Львівському шосе (частині колишньої окружної дороги), а також надано згоду на передачу департаментом капітального будівництва земельної ділянки в іпотеку під будівництво наступного муніципального будинку.

Депутатами міської ради було надано згоду на передачу департаментом капітального будівництва міської ради в іпотеку земельної ділянки по вулиці П.Запорожця. Саме тут будується муніципальний будинок на 180 квартир. Здаватиметься він у дві черги: одна до кінця поточного року, друга – до кінця 2018-го. Це вже п’ятий об’єкт програми, а загалом нею вже скористалося більше 550 вінницьких родин, які придбали житло у шести муніципальних будинках.

Також під час сесії було внесено зміни до Програми соціально-економічного розвитку міста та передбачено кошти на проектування будівництва мереж зовнішнього освітлення по Львівському шосе. Цей проект реалізовуватиметься наступного року, а загалом ця мережа освітлення матиме більше 600 світлоточок.



Переглядів: 2915
Поширень: 0