Чергова сесія міської ради розпочалась із відзначення молодих людей, які беруть активну участь у втіленні у життя різних проектів, з нагоди Дня молоді. Активісти молодіжного руху отримали грамоти та грошові премії. Також депутати міської ради привітали із днем народження своїх колег - голову Замостянської районної адміністрації Сергія Білоконя та депутата міської ради Олену Кугай.

Усі питання, які виносились на сесію, депутати міської ради розглядали напередодні засідання у профільних депутатських комісіях, де мали можливість детально вивчити проекти рішень та внести свої пропозиції та доповнення. На сесії міської ради усі рішення були прийняті практично одноголосно.

Наприкінці зібрання депутат Олександр Парвадов підняв питання про наведення порядку на двох вінницьких ринках - «Привокзальний-1» та «Привокзальний-2». Він висловив своє обурення нехтуванням адміністрацією ринків вимогами міської влади про облаштування спеціальних місць для торгівлі селянами та дачниками власноруч вирощеними продуктами, фруктами та овочами. А також звернув увагу колег на незадовільний санітарний стан території, яка межує з одним із цих ринків.

Вінницький міський голова Володимир Гройсман повідомив, що на початку цього тижня в тому числі і ця проблема вже обговорювалась на оперативній нараді за участю керівників виконавчих органів міської ради. За підсумками якої мер міста дав доручення відповідним управлінням невідкладно провести роботу із адміністраціями цих ринків та вирішити проблеми з облаштуванням безкоштовних місць для торгівлі городиною і привести в порядок територію.


Переглядів: 3196
Поширень: 0