Голова Державного агентства водних ресурсів Василь Сташук представив нового начальника басейнового управління водними ресурсами в р. Південний Буг Миколу Коменчука. Голова облдержадміністрації Микола Джига зазначив, що від нового керівника вимагатиме наведення порядку у сфері водного господарства. Зокрема, першим завданням визначено проведення інвентаризації усіх водних об’єктів області.

Микола Джига розраховує на більш ефективну роботу відомства з новим керівництвом. «Від нового керівника чекаємо більш ефективної роботи. Є багато проблем з водними ресурсами, що стосуються їх збереження, екології і якості», - зазначив він. Зокрема, губернатора непокоять питання, пов’язані з визначенням права власності на водні об’єкти. У зв’язку з цим управління отримало і перше завдання -  провести інвентаризацію водойм регіону.

Голова Держагентства водних ресурсів Василь Сташук відзначив, що кандидатуру Миколи Коменчука було погоджено з облдержадміністрацією.

До цього Микола Коменчук очолював Головне державне управління охорони, використання і відтворення водних ресурсів та регулювання рибальства у Вінницькій області.

 


Переглядів: 5361
Поширень: 0