На Вінниччині працівники міліції за минулу добу вилучили 81 патронДнями до працівників міліції Крижопільського райвідділу надійшла оперативна інформація про те, що 27-річний житель одного із сіл району за місцем проживання зберігає патрони різного калібру. Дана інформація була успішно реалізована та знайшла своє підтвердження.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції у будинку 27-річного непрацюючого виявили та вилучили 26 патронів калібру 5,6 мм та 2 патрони калібру 7,62 мм. Зі слів чоловіка, виявлені боєприпаси він знайшов кілька місяців тому на сміттєзвалищі під час випасу худоби. Зараз працівники міліції з’ясовують походження вилучених патронів.

У Липовецькому районі під час перевірки власників мисливської зброї у 63-річного пенсіонера працівники міліції виявили 55 патронів калібру 7,62 мм. За зовнішніми ознаками виявлені патрони схожі на бойові. Зі слів чоловіка, патрони він придбав близько 12 років тому у мисливському магазині для полювання.

Вилучені боєприпаси у обох чоловіків направлені на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Вінницькій області. Наразі вирішується питання про порушення кримінальних справ за ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Чоловікам загрожує покарання від 2 до 5 років позбавлення волі.


Переглядів: 4127
Поширень: 0