До 20-ї річниці Незалежності України на Вінниччині відкрили новий спортивний комлекс та амбулаторію сімейної медициниРоки проходять за роками, одна епоха змінює іншу, але є події, які визначили долю людей і майбутнє країни навіки.

Відзначення 20-ї річниці незалежності України у Жмеринському районі, яке відбулося 22 серпня 2011 року ознаменовано двома грандіозними подіями – відкриттям спортивного комплексу та амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Северинівка. Обидва об’єкти відповідають всім вимогам та обладнанні за останнім словом часу. Для реалізації проектів було витрачено чимало коштів та праці Северинівської та районної громад. На церемонії відкриття були присутні високопоставлені та шановані гості з області: заступник голови обласної державної адміністрації Л.М.Спірідонова, заступник голови, керівник виконавчого апарату обласної ради С.С. Нешик, начальник управління охорони здоров’я та курортів облдержадміністрації До 20-ї річниці Незалежності України на Вінниччині відкрили новий спортивний комлекс та амбулаторію сімейної медициниЛ.О.Діденко, помічник депутата обласної ради від Жмеринського району І.Ф.Гатаулліна В.М. Сметанюк. В дарунок територіальна громада отримала для спортивного комплексу спортивний інвентар та пральну машину, до амбулаторії з області прибуде санітарний автомобіль. Багато теплих слів в адресу керівництва району та територіальної громади було сказано гостями свята, присутніх привітали з наступаючими святами.

Продовження свята відбулось на подвір’ї будинку культури. Тут всі 28 територіальних громад району презентували багатство своїх городів та садів, витвори мистецтва, зроблені руками народних умільців, різноманітні українські страви та запашні короваї. Представники обласної та районної влади зупинилися біля кожної світлиці, слухали хвалебні пісні та поздоровлення, пригощалися.

Урочиста частина свята була присвячена вітанню жителів Жмеринського району від голови райдержадміністрації Ю.М.Твердохліба, голови районної ради В.Г. Малярчука представників області, вшануванню кращих представників усіх галузей життєдіяльності району, врученню Почесних грамот, Подяк та свідоцтв про занесення на міськрайонну Дошку пошани. Працівники культури та фольклорні колективи району дарували присутнім музичні дарунки.


Переглядів: 3245
Поширень: 0