У змаганнях з парапланерного спорту, прийняли участь 15 учасників: один представник Литви, двоє учасників з Києва, троє з Хмельницька, троє з міста Вінниці, шестеро з міста Могилева-Подільського, які сформували 4 команди.

Чемпіонат області з парапланерного спорту

Організатор чемпіонату облспортуправління, Могилів-Подільська регіональна федерація дельтапланерного спорту.

Парапланерний спорт відносно молодий на теренах України і Вінницької області, але встиг завоювати достатньо прихильників серед людей різного віку. В 2009 році був зареєстрований в обласному управлінні юстиції обласний осередок Федерації парапланеризму України, який очолив ентузіаст цієї справи Шибінський Сергій, підписаний договір про співпрацю з управлінням з питань фізичної культури і спорту Вінницької обласної державної адміністрації.

Під час змагань було розіграно два льотних дні - пілоти літали за визначеними суддівською колегією маршрутами з села Нагоряни до поворотного пункту м.Муровані -Курилівці, с.Любомирівка, фініш село Струга, протяжність дистанції складала 41 км.

Чемпіонат області з парапланерного спорту

Чемпіоном області став Заріцький Олександр м.Київ, срібним призером Шарабханов Ігор - м.Хмельницький, третє місце в доробку Чечайлюка Юрія, який виступав за команду "ВІнниця". Командні місця поділили між собою, перше місце команда "Аерос" м.Київ, друге місце "Хмельницький", третє "Вінниця", четверте "Литва".

Оргкомітет висловлює велику подяку за підтримку в проведенні заходу начальнику управління фізичної культури і спорту облдержадміністрації Олександру Фєнєву,його заступнику Олександру Олійник,спеціалісту управління Наталі Конюкові,голові Могилів-Подільської райдержадміністрації Миколі Гоцуляку.


Переглядів: 6156
Поширень: 0