Працівникам міліції потерпілий повідомив, що впав з дерева на гострий предмет.

Цей інцидент стався нещодавно в одому з гуртожитків міста Немирів. 42 – річний чоловік проживав у цивільному шлюбі з 30 – річною місцевою жінкою та її двома дітьми.

Зі слів сусідів по гуртожитку, подружжя не зловживає спиртними напоями і нічим особливим їхня родина не відрізняється від інших. Звичайна побутова сварка, яка сталася під час обіду, настільки розгнівила молоду жінку, що вона схопила зі столу кухонний ніж і вдарила чоловіка в правий бік. Поранення виявилося не глибоким і тому потерпілий не став звертатися до лікарів. Рану обробили власноруч і незабаром помирилися. Лише через три доби чоловік відчув себе зле і звернувся у лікарню. Сьогодні його стан стабільний. Працівникам міліції, які прибули на виклик лікарів, потерпілий повідомив, що впав з дерева на гострий предмет. Через деякий час були встановлені справжні обставини цього інциденту і сьогодні у райвідділку перебуває дружина чоловіка.

Як повідомив начальник Немирівського райвідділу міліції Іван Прияцилюк, наразі проводиться подальше розслідування і вирішується питання про порушення кримінальної справи.


Переглядів: 2965
Поширень: 0