В одному з сіл Крижопільського району сталася чергова трагедія, причиною якої є надмірне вживання алкогольних напоїв. Цього разу жертвою з’ясовування стосунків під час розпиття спиртних напоїв став 40-річний чоловік.

Вчора по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від лікарів Крижопільської центральної районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення каретою швидкої допомоги з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини був госпіталізований житель одного з сіл району.

Як з’ясувалося, чоловік разом зі своїм 25-річним племінником пішов у гості до сусіда. Слово за словом, чарка за чаркою, і між родичами виникла суперечка, під час якої племінник вхопився за ножа. В цей час, коли чоловіки сварилися, господаря у будинку не було. Він вийшов на подвір’я у господарських справах, а коли повернувся – побачив страшну картину. Потерпілий тримався за живіт, а його племінник стояв з ножем у руках. Не гаючи часу, господар будинку одразу викликав лікарів швидкої допомоги.

Як повідомив начальник Крижопільського райвідділу міліції Олександр Свічар, зараз 25-річний підозрюваний затриманий. У скоєнні даного злочину він зізнався, але пояснити, що саме спонукало його на такий вчинок, він не може. Чоловік навіть не пам’ятає, що саме стало причиною його сварки з родичем.

Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст.121 КК України - «Умисне тяжке тілесне ушкодження», яка карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Потерпілий зараз знаходиться у лікарні. Стан його здоров’я задовільний.


Переглядів: 3066
Поширень: 0