5 грудня на Вінниччину з робочим візитом, метою якого є ознайомлення з ходом впровадження в регіоні медичної реформи прибула делегація в складі якої перебуває представник Світового банку Паоло Беллі та перший заступник Міністра охорони здоров’я України Олександр Толстанов.

Зустрічаючись з заступником голови облдержадміністрації Любов’ю Спірідоновою, Паоло Беллі оцінив високий рівень медичних послуг первинної медицини у Калинівському районі. На передодні зустрічі делегація відвідала два заклади ФАП в с.Корделівка та Калинівську центральну району лікарню. «Коли робляться перші кроки є певна невизначеність, але важливо, щоб ви вчились на досвіді. Ви маєте пишатись тим, що Вінниччина ввійшла в пілотний проект. Але нам важливо подивитись, які нововведення працюють, а які ні» - відзначив Паоло Беллі. Основними ж умовами Світового банку є, за його словами, надійні, якісні та ефективні послуги у медичній галузі.

Позитивні відгуки представника Світового банку вселили впевненість української сторони в правильності вибраного шляху. Як відмітила Любов Спірідонова, попередня зустріч була не настільки результативна, тому ми пішли шляхом конструктивних змін. «Ми будемо йти впевнено вперед. Адже в житті одна дорога, лише той, хто йде вперед досягає результату». Також Любов Спірідонова запевнила поважних гостей, що Вінниччина стане гідним партнером Світовому банку.


Переглядів: 2778
Поширень: 0