Спортивний майданчик, обладнаний за сучасними технологіями зі штучним покриттям, презентували дітям голова ФСТ України «Динамо» народний депутат України Віктор Корж та голова вінницької обласної організації ФСТ «Динамо» генерал-майор міліції Валерій Нонік.

Урочисте зібрання розпочалося з підняття державного прапора України та ФСТ «Динамо» кращими юними спортсменами.

На святі , яке вдалося організувати по-родинному теплим попри холодну погоду, діти подарували присутнім почесним гостям свої пісні та слова подяки.

Кульмінацією свята стало перерізування символічної червоної стрічки. А потім на щойно презентованому футбольному полі під оплески присутніх генерали вдарили по футбольному м’ячу разом з юними футболістами .

- Одне з надзвичайно важливих завдань міліції сьогодні - це профілактика злочинності, і в першу чергу, серед неповнолітніх . Для нас надзвичайно важливо забрати дітей з вулиці та долучити до занять спортом, адже це одна з важливих складових виховання підростаючого покоління. Про майбутнє українців треба турбуватися вже сьогодні, прививаючи дітей повагу до закону, здоровий образ життя, - наголосив начальник вінницької міліції Валерій Нонік.

Народний депутат України Віктор Корж зазначив, що такі майданчики відкриті в багатьох районах області за сприяння ФСТ України «Динамо» в рамках програми оздоровлення молоді. В січні на Вінниччині розпочнеться перша дитяча спортивна олімпіада, переможці якої матимуть змогу відпочити та ознайомитися, як тренуються олімпійські чемпіони на спортивній базі в Криму.


Переглядів: 6872
Поширень: 0