20 грудня у смт. Брацлав, Немирівського району в спортивному комплексі Брацлавської школі-інтернат для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування пройшли фінальні обласні змагання «Ти зможеш, якщо зміг я». Захід був організований і проведений обласним центром «Спорт для всіх».

Змагання проводились для дітей 12-14 років у 4-х видах, а саме: флорбол, дартс, настільний хокей та перетягування канату.

Всього у змаганнях прийняли участь 38 учасників з 6-ти команд спеціальних інтернатів Вінницької області. В складі кожної команді обов’язково було 2 дівчинки.

В напруженій боротьбі 1 місце посіла команда Брацлавської школі-інтернату для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, 2 місце – команда Буднянської спеціальної школи-інтернату і 3 місце – команда Іванівської спеціальної школи-інтернату.

Всі переможці та призери нагороджені медалями і грамотами обласного центру «Спорт для всіх». Всі учасники змагань отримали дипломи за участь у змаганнях.

Подарунки та призи отримали всі команди та учасники змагань.

Від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» всі команди отримали книжки, від Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» подарунки, а від спонсорів Благодійного фонду «Здорова нація» - солодкі новорічні подарунки. Переможець змагань за 1 місце додатково отримали 10 абонементів на двогодинне катання на ковзанах в «Льодовому клубі» під час зимових свят.


Переглядів: 3009
Поширень: 0