Микола Джига планує подружити податкову службу з підприємцями. На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час зустрічі з членами Громадської Ради при ДПА у Вінницькій області та представниками громадських об’єднань, яка відбулась 9 лютого.

«Так, одне із найважливіших питань розвитку краю – наповнення бюджету, але не через тотальні перевірки всіх і вся! Складається враження, що податківці минулого року мали на меті ліквідацію роботи малого і середнього бізнесу. Зараз ви маєте кадровий потенціал, а в основі діалогу з бізнесом має лежати увага до людей, щирість та повага, дотримання закону та порядку» - зазначив Микола Джига.

За словами голови облдержадміністрації, його цікавлять реальні взаємовідносини між владою та представниками громадськості. На його переконання такої довіри ще не досягнуто. Адже до цього року вінницький бізнес жив і працював сам по собі, а наша податкова намагалася будь-якими методами і темпами виконати встановлені плани.

Тому Микола Джига поставив завдання, щоб представники малого і середнього бізнесу отримали максимальну підтримку і розуміння від працівників вінницької податкової служби.



Переглядів: 3420
Поширень: 0