Щодня працівники міліції виїжджають за тривожними повідомленнями про загибель людей. З настанням холодів все частіше реєструються трагічні факти смертей внаслідок несправності пічного опалення, необережного поводження з обігрівачами. Тільки за минулу добу від удушення чадним газом загинуло 3 літніх жінки.

В с. Лісниче Бершадського району односельці виявили мертвою 84-річну місцеву жительку, яка проживала одинока. Виїздом слідчо-оперативної групи міліції за місцем проживання загиблої попередньо було з’ясовано, що смерть потерпілої наступила через удушення чадним газом. Бабуся залишила на печі сушитися дрова, які загорілися, внаслідок цього почав тліти матрац.

Схожа трагедія сталася в с. Біляни Чернівецького району . Там від удушення чадним газом внаслідок несправності повітряної витяжки пічного опалення загинула 90-річна жінка, яка також проживала одиноко.

Така ж причина смерті одинокої 87-річної жительки с. Бартошівка Оратівського району.

Двоє осіб за минулу добу загинули від переохолодження тіла. 51-річного пенсіонера з с. Фронтівка Оратівського району знайшли на території подвір’я місцевої школи. На місце загибелі виїжджала слідчо-оперативна група міліції. Попередня причина смерті – переохолодження.

72-річну одиноку жінку з с. Біляни Оратівського району замерзла у власному будинку, який не обігрівався.



Переглядів: 3619
Поширень: 0