З метою реалізації державної цільової економічної програми енергоефективності та розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії і альтернативних видів палива на 2010-2015 роки в Барській районній державній адміністрації відбулася зустріч керівництва району із представниками ТОВ «Теплоенергосервіс Плюс» консорціуму «Alliance Group».

В ході зустрічі голова райдержадміністрації Радіонов М.В., перший заступник голови РДА Лук Г.І. та фаховий спеціаліст в галузі енергозбереження району обговорили із директором ТОВ «Теплоенергосервіс Плюс» Мельником О.В. можливість реалізації на теренах Барського району проектів із технічного переоснащення (реконструкції, будівництва), діючих газових і технічно застарілих котелень із встановленням сучасного енергоефективного обладнання, працюючого на твердому паливі (дрова, відходи деревини, торфобрикети), утримання і тепло забезпечення об’єктів соціальної сфери, а також будівництва підприємства по виробництву торфобрикетів на базі існуючих родовищ торфу.

Сторони розглянули всі пропозиції та взяли 2 об’єкта – ЗОШ №4 та КУ «Центральна районна лікарня» - для проведення кількісних та якісних розрахунків щодо вартості 1 гіокалорії.

 



Переглядів: 3336
Поширень: 0